info@toonhermanshuissittard.nl

(046) 451 64 74

Paardestraat 31, 6131 HB Sittard

Kanker kan eenieder raken; oud en jong. Het Toon Hermans Huis Sittard streeft ernaar er te zijn voor iedereen, ook voor kinderen en jongeren die de diagnose kanker krijgen. Een doelgroep die helaas ook geconfronteerd kan worden met deze heftige ziekte. 

Om juist deze jonge groep te kunnen ondersteunen, gaat het Toon Hermans Huis Sittard de samenwerking aan met Vivian Gorissen, kinder-, jongere- en volwassen coach en therapeut i.o. voor lichaamsgerichte psychotherapie. Via deze weg stellen wij Vivian graag aan u voor en informeren wij u over hetgeen zij binnen ons Huis gaat doen. 
 
Vivian Gorissen 
Mijn naam is Vivian Gorissen, ik ben 51 jaar en sinds enkele jaren kinder- jongeren en volwassenen coach. Daarnaast ben ik therapeut i.o. voor lichaamsgerichte psychotherapie. In het Toon Hermans Huis ga ik cirkels organiseren voor en door jongeren en kinderen die gediagnosticeerd zijn met kanker . De kracht en energie van het werken met en in cirkels is bijzonder krachtig. Het ontdekken van ieders unieke talent in de puurste vorm door op deze wijze samen te verbinden.  

Vanuit een open, natuurlijke en speelse houding komen we samen in de cirkel om hier te delen. We bewegen, praten, dansen en bespreken actuele dilemma’s en/of thema’s. Vanuit kwetsbaarheid zijn en voelen, het soms even niet weten, samen spelen en delen. In een vertrouwde, ontspannen en liefdevolle omgeving. Even niets hoeven, zodat ieder kind en iedere jongere zich welkom voelt door samen te zijn. 

Voelen en ervaren 
In mijn praktijk Etznab (dat staat voor ‘witte spiegel’) raak ik wat in de kern vastzit. Ik ben geïnspireerd geraakt door de Maya cultuur en hun rijke wijsheid. Etznab is mijn geboortezegel. De vertaling van de witte spiegel naar mijn praktijk is terug te zien in de wijze waarop ik werk en hoe ik als mens in het leven sta. Ik werk praktisch en kan heel goed ondersteunen in het proces waarbij puzzelstukjes op hun plaats vallen. Door te spiegelen wat er nodig is kan ik je laten voelen en ervaren wat je nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn. Vertrouwen is een belangrijke basis van waaruit ik werk en waar ik graag samen aan bouw. Een kernwaarde die voor mij voorliggend is in de samenwerking met kinderen, jongeren en volwassenen.  

In februari of maart 2022 start ik op donderdag of vrijdag met 2 cirkels. Deze cirkels duren maximaal 3 uur. Als de tijdspanne te lang is passen we dit uiteraard aan.  

We zullen in totaal 6 keer bij elkaar komen van 14.00 uur tot 17.00 uur.  

Cirkel voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

Cirkel voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. 

Aanmeldingen of vragen kunnen rechtstreeks via info@praktijketznab.nl of 06-13492477  

Heel graag tot ziens, 

Hartelijke groet, 
Vivian 

content%3A%2F%2Fcom.readdle.spark%2Fcache%2FmessagesData%2F1%2F11725%2Fwebsite.jpeg

www.praktijketznab.nl