Vrienden van het Toon Hermans Huis Sittard

Vriendschap voor het leven!

Vrienden maak je, omhels je, benijd je en groeien met je mee. Zo beschikken wij over een belangrijke vrijwilligersgroep: "de Vrienden van het Toon Hermans Huis Sittard". Zij zien het als taak om het werk waar Toon Hermans zijn naam aan verbonden heeft op een juiste wijze voort te zetten. Om dit alles te kunnen bereiken is en blijft er geld nodig. Omdat het Huis nauwelijks overheidsgelden of subsidies ontvangt, is het Huis afhankelijk van andere inkomsten. De vrijwilligersgroep “de Vrienden van het Toon Hermans Huis Sittard” houdt zich dus bezig met het werven van de benodigde financiële middelen. Deze enthousiaste groep onderhoudt het contact met de ambassadeurs en benadert potentiële ambassadeurs, zorgt voor onze bekende “toonbankjes” en organiseert of ondersteunt acties van derden, waarbij gelden ten goede komen aan het Toon Hermans Huis Sittard.

"Zonder vrienden, is alles maar voor even!"


Deze inspirerende en actieve groep bestaat uit de volgende mensen:

Eerbetoon Mart Martens

Op 16 december 2015 is de oprichter van de Toon Hermans Huizen, Mart Martens, benoemd tot "Vriend voor het Leven". Tevens ontving hij uit handen van burgemeester Cox een erepenning van de gemeente Sittard-Geleen.

_DSC3494kopie_kopie.jpg

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal