SCHENKEN EN NALATEN

Een financiële impuls voor ons Huis betekent iedere keer weer adem krijgen... Niet alleen het Huis, maar ook alle bezoekers worden gesterkt door de gedachte dat er mensen zijn die het Toon Hermans Huis Sittard een warm hart toedragen. Ondanks dat het mensenwerk is, kunnen financiële middelen niet ontbreken. Wij vinden het dan ook geweldig dat u erover nadenkt om het Toon Hermans Huis Sittard financieel te ondersteunen door middel van een schenking of de begunstiging in een nalatenschap. Dit kan op verschillende manieren, die zowel voor u de schenker als voor het Huis aantrekkelijk kunnen zijn. Een eenmalige schenking, een periodieke schenking, een erfstelling en een legaat behoren hierbij tot de mogelijkheden. Het Huis heeft bij de Belastingdienst een ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Dit houdt in dat particulieren en bedrijven die giften, schenkingen, legaten of erfstellingen doen aan ANBI, deze bijdragen kunnen aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting, dan wel vrijgesteld zijn van schenking- of successierechten. Voor meer informatie over schenken en nalaten klik hier.

Natuurlijk staan wij u heel graag te woord. Voor vragen, mogelijkheden of een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Namens iedereen alvast heel erg bedankt voor uw genomen moeite en interesse!

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal