GIFTEN EN DONATIES

Indien u erover nadenkt om te geven of te doneren aan het Toon Hermans Huis Sittard, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw geldelijke bijdrage op een hele dankbare en waardevolle manier besteed zal worden. Iedere gift (eenmalige schenking) en donatie (periodieke schenking) wordt enorm gewaardeerd en is tevens broodnodig. Wij ervaren het als een pluim voor het Toon Hermans Huis Sittard en de vele vrijwilligers die dit Huis mede mogelijk maken. Alleen met financiële hulp kunnen wij op deze actieve manier de medemensen blijven ondersteunen. Meer informatie over giften en donaties met belastingvoordeel klik hier.

Interesse?
Ook u kunt ons - als bedrijf of particulier - steunen door middel van een eenmalige schenking of een periodieke donatie. Wilt u ook een financiële bijdrage leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen dit erg op prijs! U kunt uw gift storten op IBAN rekeningnummer: NL57RABO0135013232 t.n.v. Toon Hermans Huis Sittard. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag op locatie, in ons Huis. De koffie staat klaar!

Giften en donaties

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal