Ambassadeurs

Wilt u iets betekenen voor de samenleving en draagt u het welzijn van uw medemens een warm hart toe? Wordt dan ambassadeur van het Toon Hermans Huis Sittard en sluit u aan bij deze groep! Meer dan 50 ondernemers en particulieren in de Westelijke Mijnstreek steunen ons met een donatie. Deze donatie is fiscaal verrekenbaar. Wanneer deze donatie € 1000,- per jaar bedraagt, wordt u als donateur een ambassadeur van het Toon Hermans Huis Sittard. Daarnaast heeft het Toon Hermans Huis Sittard nog enkele “ambassadeurs in natura”. Deze bedrijven leveren gratis of met een sterk gereduceerde prijs diensten aan het Toon Hermans Huis Sittard. Van al onze ambassadeurs vindt u de logo’s op onze website en op het ambassadeursbord in ons Huis.

Wat krijgt u als ambassadeur terug van het Toon Hermans Huis Sittard?

De enthousiaste vrijwilligersgroep "De Vrienden van" werft ambassadeurs voor het Toon Hermans Huis en is actief betrokken bij sponsoractiviteiten voor het Toon Hermans Huis Sittard. Wilt u meer weten en uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio nog groter maken, neem dan contact op met het secretariaat, zij helpen u graag verder! Tel:046-4516474 of  per mail naar onze directeur mw. L. de Loey.

 

 

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal