WIE HELPEN ONS?

Als spilfunctie in de samenleving is het Toon Hermans Huis Sittard een plek waar u gewoon kunt binnenlopen, zonder afspraak. Het is een warm (t)Huis voor iedereen. Het is een open Huis waar vreugde en verdriet elkaar vinden. Een bezoek aan ons Huis geeft onze gasten en deelnemers weer volop kracht en nieuwe energie. Het weer weten waarvoor je leeft en het willen doorgaan, energie (her)vinden en de doelstellingen bereiken: dat is waar het hier allemaal om draait. Van mens tot mens samenzijn, samen denken, samen huilen, samen lachen en samen doen. Het voortbestaan van onze zelfstandige stichting is daarom zo belangrijk. Immers velen van ons krijgen vroeg of laat in de dichte nabijheid een keer te maken met kanker. Hoe erg alles ook is, lijkt en voelt; dan is het heel waardevol dat er een bijzondere ontmoetingsplek is waar je opgevangen wordt en altijd terecht kunt...

Geeft ook u de toon aan?
Het Toon Hermans Huis Sittard is een stichting en is afhankelijk van sponsoring, giften en donaties.  Daarom vatten wij graag de koe bij de horens. Wilt u namens uw bedrijf, instelling of als particulier het Toon Hermans Huis Sittard financieel ondersteunen? Geef zelf de toon aan. Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd, want zonder hulp is er geen Toon Hermans Huis Sittard. U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren. Uitgebreide informatie over de diverse sponsormogelijkheden van het Toon Hermans Huis Sittard treft u onderstaand aan:

Ons rekeningnummer is: IBAN NL57RABO0135013232              

Contact

Toon Hermans Huis Sittard

Paardestraat 31
6131 HB Sittard
T: (046) 451 64 74  info@toonhermanshuissittard.nl

 

FaceBook-icon.jpg        2000px-Linkedin_icon.svg.png      

Openingstijden:

Maandag:  12:30-16:30
Dinsdag:  09:00-16:30
Woensdag:  09:00-16:30
Donderdag:  09:00-16:30
Vrijdag:  09:00-13:00

 

Naast onze reguliere openingstijden is het huis regelmatig geopend in het weekend en op feestdagen in verband met activiteiten. Deze activiteiten zijn te vinden in onze agenda.

Anbi.jpg

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal