In de laatste week van september wordt ieder jaar de internationale week van de Reflexologie gehouden. Het thema dat de Vereniging van de Nederlandse reflexzone Therapeuten (VNRT) dit jaar heeft gekozen is: reflexzonetherapie en kanker. De reden dat zij hiervoor gekozen hebben, heeft te maken met het feit dat reflexologie bij kanker (oncoreflex) veel kan bijdragen aan de verbetering van kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten. Het Toon Hermans Huis Sittard heeft ervoor gekozen om in de week van de borstkanker een informatie-ochtend met aansluitend een korte voetreflexbehandeling te laten plaatsvinden voor belangstellenden.

Oncoreflex is bedoeld om patiënten met kanker tijdens de verschillende fasen van het proces waar ze mee te maken kunnen krijgen te ondersteunen, zodat de kwaliteit van leven verhoogd wordt en men minder last heeft van de bijwerkingen van de reguliere behandeling (vooral chemotherapie). Ook geeft het ondersteuning in het herstelproces van zowel de fysieke, emotionele als de mentale balans nadat het reguliere behandelingsproces klaar is. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen.

Alle deelnemende therapeuten zijn gekwalificeerd en lid van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De informatieochtend op 12 oktober a.s. duurt van 10.00 tot 12.00 uur en bestaat uit 2 elementen, t.w.:

1. Een Power Point presentatie waarin wij u zullen uitleggen wat Reflexzonetherapie is;

2. Een gratis korte voetreflexbehandeling voor de aanwezigen om aan den lijve te ondervinden wat reflexzonetherapie inhoudt. Aanmelden kan via telefoonnummer 046-4516474 of via de mail info@toonhermanshuissittard.nl

U bent van harte welkom!

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal