YOGA

Het functioneren van het lichaam staat onder invloed van -en reageert op gedachten, emoties, en de manier waarop we in het leven staan en hier vorm aan geven. Steeds vaker wordt ook in medische kringen erkent dat Yoga en meditatie een heilzame werking hebben op het lichaam, de geest en de gemoedstoestand van mensen.Het met aandacht en concentratie tijd nemen voor jezelf door middel van een lichaamsgerichte activiteit helpt je om je rust en balans terug te vinden. In de mooie rustgevende ontspanningsruimte van het Toon Hermans Huis Sittard worden yogalessen aangeboden die speciaal ontwikkeld zijn voor (kanker) patiënten. In de lessen komt aan de orde:

Naast de oefeningen is er voor en na de les gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van een kopje thee of koffie. Professionals zijn aanwezig om in te gaan op individuele vragen van deelnemers. U kunt een afspraak maken om een keer vrijblijvend mee te doen of een beeld krijgen van de lessen door dit ervaringsverhaal te lezen. De lessen vinden plaats op donderdagmorgen van 11.00-12.00 uur en worden gegeven door Patricia Hendriks.   Kosten bedragen € 5,50 p.p. per keer. Aanmelden kan via mail: info@toonhermanshuissittard.nl of bel 046-4516474.

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal