MASSAGE

Massage kan kanker niet genezen, maar kan het proces wel een stuk draaglijker maken. Massage draagt bij aan ontspanning en werkt daardoor pijnstillend. Bijkomende klachten als stress, slapeloosheid en angst kunnen verminderen. Mensen ervaren het als ontzettend fijn dat hun lichaam weer op een positieve, liefdevolle manier wordt aangeraakt. Men voelt zich weer verbonden met het eigen lichaam. Ook als u zelf niet ziek bent, maar met kanker in uw omgeving leeft, kan een massage veel voor u betekenen. Een moment voor uzelf kunt u als naaste zeker gebruiken. Het gaat hierbij nadrukkelijk niet om een fysio-, diepte- of sportmassage maar op een massage gericht op ontspanning.

Elke vrijdag van 10:00 tot 13:00 voor dames en de tweede en vierde vrijdagmiddag vanaf 14:00 uur voor heren. U kunt kiezen uit een rugmassage, inclusief nek-, hoofd-, schouder-, hand-, en armmassage voor €7,50. Dit duurt ongeveer 1 uur. Of u kunt kiezen voor een voeten- en benen massage voor €4,- van ongeveer 30 minuten. De massages worden gegeven voor Mariette Leuven (dames) en Miriam Strolenberg (heren). Aanmelden kan via mail: info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch: 046-4516474.                  

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal