TOONAANGEVENDE AANSCHUIFTAFEL

In de maanden maart, juni, september (kan helaas wegens ziekte niet doorgaan) en november wordt op de derde vrijdagmiddag van die maand van 12:30 tot 14:30 uur de aanschuiftafel verzorgd door Marjo Antonacci en Mariëtte Leuven. U kunt dan aanschuiven voor een lekkere en verantwoorde lunch. Elke keer in een ander thema; zoals de Italiaanse, Spaanse, Griekse of andere keuken. Op deze middag wordt u geheel bediend en kunt u letterlijk aanschuiven. Tijdens de lunch is er ruimte voor een goed gesprek met andere gasten, vrienden of familie. De exacte data vindt u in de agenda.

De kosten voor de lunch bedragen €5.- per persoon, inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via mail: info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch via 046-4516474. Dit kan tot uiterlijk de woensdag voor de 3e vrijdag van de betreffende maand. 

 

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal