Schrijven van het levenspad

Schrijven kan een ideale manier zijn om uw hart te luchten, emoties te uiten of belevenissen te verwoorden. Door te schrijven overdenkt u uw situatie en kunt u herinneringen vastleggen. Daarnaast kan het een vorm zijn om even met iets anders bezig te zijn of nieuwe kanten van uzelf te ontdekken. In een inspirerende, rustgevende ruimte, waar we garant staan voor een veilige, respectvolle sfeer, schrijft u geleid door oefeningen aan datgene waar de oefening u op dat moment naartoe brengt:  belevenissen, ervaringen, gedachten en/of gevoelens die u bezighouden. U heeft altijd de keuze hoe u met onderwerpen omgaat. Iedereen die de pen wil oppakken en daar graag bij geholpen wil worden, kan deelnemen aan de schrijfbijeenkomsten. Schrijfervaring is niet nodig! Het gaat altijd om uw eigen unieke verhaal. In de schrijfgroep doet u inspiratie op om op een creatieve manier uw ervaringen op papier te zetten. Door teksten te delen, voor te lezen, krijgt uw verhaal 'stem'. Delen mag maar hoeft niet. U gaat met inspiratie en handvaten naar huis, om verder te schrijven waar en wanneer u maar wilt. 

De schrijfgroep wordt begeleid door schrijfdocent Esther van der Werf. De workshop vindt plaats in de oneven weken op donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur. De kosten bedragen €10,- per les. Aanmelden is gewenst, dit kan via mail: info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch: 046-4516474.

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal