INDIVIDUELE PSYCHOSOCIALE HULPVERLENING

In ons leven krijgen we allemaal te maken met verlies. Verlies van een geliefde door de dood of het verbreken van een relatie. Verlies van jezelf, je levenszin. Of verlies van gezondheid, werk of verwachtingen. Verlies vraagt om stilstaan bij gevoelens en gedachten die je overspoelen. Met aandacht , zorg en respect stilstaan bij het verlies geeft je inzicht in wat je uit balans brengt helpt je te ontdekken wat je nodig hebt. Mea Willart kan een steun in de rug zijn voor mensen die dat nodig hebben. Als begeleidster past zij een bijzondere werkwijze toe. Het lichaam, het verstand, het gevoel en de intuïtie worden als uitgangspunt  genomen. Zij vertellen de antwoorden die in ons aanwezig zijn. Zij gebruikt daarnaast methodieken die gericht zijn op het hervinden van de kracht en het vertrouwen in jezelf.

Mea Willart is op dinsdag en woensdag aanwezig in het Toon Hermans Huis Sittard. Een sessie voor de gasten van het Toon Hermans Huis duurt 60 minuten en er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €78,65 incl. b.t.w.. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars als u aanvullend verzekerd bent (deels) vergoed. Na het maken een afspraak volgt eerst een intake gesprek van een half uur. De kosten hiervoor (€ 30,-) worden meestal geheel vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt een afspraak maken of meer informatie verkrijgen via het THHS: 046-4516474 of via info@meawillart.nl; www.meawillart.nl

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal