GESPREKSGROEP PARTNERVERLIES

Alleen komen te staan door het overlijden van je partner is een ingrijpende gebeurtenis. Dat geldt voor het overlijden zelf, maar zeker ook voor de tijd daarna. Eerst is er de steun van familie en vrienden, maar na verloop van tijd sta je voor de vraag hoe je alleen verder moet. Juist als het overlijden al wat langere tijd achter de rug is, kan het moeilijk zijn om als alleenstaande je draai weer te vinden. Je moet alles zelf doen, alleen op dingen afgaan, je komt thuis in een leeg huis, mensen gaan soms anders met je om, enzovoorts. Het vraagt tijd en inspanning om dit verlies te boven te komen. Als je over het eerste verdriet heen bent, dient zich de volgende uitdaging aan: “Hoe bouw je verder aan een leven dat weer de moeite waard is en waarin je je prettig voelt?” Deelgenoten in eenzelfde situatie kunnen elkaar daarbij helpen. Door opgedane ervaring en wijsheid te delen, elkaar een hart onder de riem te steken en met raad en daad bij te staan.

Deze cursus bestaat uit een 10-tal sessies en vindt 2x per jaar plaats in samenwerking met Partners In Welzijn. De volgende cursus start in 2018. De kosten voor de cursus bedragen €50,- voor de gehele cursus. Aanmelden kan via info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch: 046-4516474. Wilt u lezen hoe een van onze gast deze cursus heeft ervaren? Lees dan dit ervaringsverhaal.

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal