KOOKWORKSHOP

De eerste dinsdag en donderdag van de maand wordt er samen gekookt.Gezond, inspirerend en lekker koken in een ontspannen sfeer in de keuken van ons Huis. In een periode van ziek zijn, stress of drukte, kan gezonde en natuurlijke voeding een ondersteunende, reinigende en opbouwende werking hebben voor lichaam en geest. Vrouwen, zowel als mannen, kunnen deelnemen aan deze kookgroep. De gasten bereiden samen een maaltijd, waarna er onder het genot van een drankje wordt gegeten. Tijdens het voorbereiden en het eten van de maaltijd wordt er gepraat over de dingen die ons dagelijks bezighouden.

De kookworkshops vinden plaats tussen 11:00 en 14:00 uur onder begeleiding van Jessie Vercauteren. De kosten per workshop bedragen €15,- inclusief ingrediënten, receptuur, lunch en koffie of thee. Aanmelden kan via de e-mail: info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch: 046-4516474

Koken

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal