DE CLUB VAN TOONTJE

Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, waar niets moet en waar ze kunnen praten als ze dat willen. De Club van Toontje bestaat uit een groep kinderen in de leeftijd 6 tot ongeveer 15 jaar. De groep is gericht op kinderen die in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker Zij kunnen in een ontspannen en veilige omgeving met leeftijdsgenootjes op een creatieve manier uiting geven aan hun gevoelens. Door bijvoorbeeld te schilderen, knutselen, tekenen toneel te spelen of lekker te bewegen.

De Club van Toontje vindt plaats in de oneven weken op dinsdagmiddag tussen 15:30 en 17:30. De groep wordt begeleid door professional Carina Schepers. De kosten voor de club bedragen €2,50 per keer. Aanmelden kan via info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch via 046-4516474.                                                                               

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal