CAFE "TOON DOODGEWOON"

U krijgt te horen dat u ongeneeslijk ziek bent en dat u binnen afzienbare tijd komt te overlijden. Uw leven en dat van familieleden staat plotseling op zijn kop. U vraagt zich af: Hoe moet het nu verder? Met wat voor problemen krijg ik te maken? Zal ik veel pijn gaan lijden? Kunnen mijn partner en kinderen de zorg voor mij wel op zich nemen? U hoort over palliatieve zorg en vraagt zich af: wat houdt dat in?

Om op deze vragen een antwoord te krijgen en om met lotgenoten in contact te komen organiseert het Toon Hermans Huis Sittard voor patiënten en mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is Café ‘Toon Doodgewoon’. De bijeenkomsten zijn georganiseerd voor mensen die te maken hebben met of meer willen weten over palliatieve zorg. Wij willen u informeren over allerlei aspecten die voor een ongeneeslijke zieke en zijn familie/naasten een rol kunnen spelen. Daarnaast kunnen lotgenoten hun ervaringen delen met elkaar. Tijdens de bijeenkomsten van Café Toon Doodgewoon houdt een spreker vanuit zijn specifieke deskundigheid een presentatie.

Het Café is open van 11.00 – 13.00 uur en vindt plaats in de grote ruimte binnen het Toon Hermans Huis. Datum nieuwe reeks Cafe Toon Doodgewoon in het najaar 2017:

 

06 okt.  Onderwerp:  "Begin een goed gesprek"          Spreker: Miriam Bastiaens

 

13 okt.  Onderwerp:  "Gewenste zorg in de laatste levensfase"    Spreker: Ina Schutgens

 

27 okt.   Onderwerp: "Geestelijke zorg"       Spreker: Joris de Lange  

 

3 nov.    Onderwerp:  "Afscheid nemen rondom het overlijden. Hoe doe je dat?"  

             Spreker: Iris van Noorden

 

Het Café is gratis en open voor iedereen. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en kan gedaan worden via: info@toonhermanshuissittard.nl of telefonisch via: (046) 451 64 74.

Klik hier voor link naar een informatief boekje van het KBO over ‘Onmisbare informatie over het einde van het leven’

 

 ACTIVITEITEN OVERZICHT

Activiteiten en workshops:

Lotgenoten contact/gespreksgroepen:

Overige activiteiten:

Voor al deze activiteiten kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden via het Toon Hermans Huis Sittard. Kijk regelmatig op de agenda op onze webiste of er eventuele wijzigingen zijn in verband met feestdagen en dergelijke.

Copyright: Marloes Beurskens PR & Communicatie / Reclamebureau Magenta, Sittard en Toon Hermans Huis Sittard 2013 | Fotografie: Gé Beurskens, Reclamebureau Magenta, Sittard/ Alle rechten voorbehouden.

 Deze website is ontwikkeld door Websignaal